Teemme talon perustukset Jämsässä & lähialueilla

Vankkaa asumista vuosikausiksi eteenpäin

Rakennustyö Seppälä Oy on luotettava rakennusliike, joka on palvellut asiakkaitaan yli 30 vuoden ajan. Koska yksi pääpalveluitamme on talonrakennus, on omakotitalon rakentaminen aina perustuksista peltikattoon meillä hallussa. Talon perustukset ovat ratkaisevassa roolissa rakennuksen elinkaaren kannalta; teemme perustukset vankalla kokemuksella, jotta talosi seisoisi tukevasti paikallaan vielä vuosienkin päästä. Ota yhteyttä ja kysy lisää perustustöistä!

Omakotitalon rakentaminen alkaa perustuksista

Omakotitalon rakentaminen lähtee perustuksista, joiden tehtävänä on siirtää rakennuksen kuormitus maapohjalle, estää rakennusta painumasta sekä suojata yläpuolisia rakenteita roudalta ja kosteudelta. Talo seisoo perustustensa varassa koko käyttöikänsä ajan, joten perustukset on syytä tehdä huolellisesti ammattilaisen toteuttamana ja valvomana.

Yleisimpiä pientalon perustustapoja ovat matala perusmuuri, kellarillinen perustus, ryömintätilallinen perustus tai pilariharkkoperusta. Hallitsemme kaikenlaiset talon perustukset ja annamme näkemyksemme sopivimmasta perustusratkaisusta.

Omakotitalojen perustusten ohella teemme myös rivitalojen, piharakennusten ja mökkien perustukset.

Talon perustukset – hinta?

Kun on aika tehdä talon perustukset, hinta on tietysti asia, joka mietityttää. Hinta riippuu täysin siitä, minkälaiseen maaperään talon perustukset on määrä tehdä. Parasta maaperää on kuiva, routimaton maa, mutta aina rakennuksen sijoittaminen tällaiselle maalle ei onnistu; omakotitalon rakentaja harvemmin saa valita rakennuspaikkansa maaperän perusteella, sillä kaavoitukset säätelevät rakentamisalueita. Perustusratkaisut kallistuvat sitä mukaa, mitä enemmän on huomioitava esimerkiksi kosteuden ja rakennuspohjan painumisen välttäminen. Pystymmekin antamaan hinnan talon perustuksille vasta, kun olemme kartoittaneet maaperän ja kartoittaneet parhaimman perustustavan.

perustukset

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Oletko yksityishenkilönä teettämässä kodin tai vapaa-ajan asunnon remontti- tai kunnossapitotöitä? Tällöin voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä! Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.

talon perustukset talon perustukset