Henkilönostimen vuokraus Jämsässä

Vuokraa nosturi helposti tarpeisiisi

Remontti- ja rakennuspalveluiden sekä talojen perustusten ohella palveluihimme kuuluu henkilönostimen vuokraus Jämsän seudulla. Meillä on tarjolla useita erilaisia malleja, joiden ulottuvuus ja korin koko vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan. Kauttamme löydätkin varmasti tarkoituksiisi sopivimman henkilönostimen.

Mihin käyttöön henkilönostin sopii?

Henkilönostimet ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu nostamaan henkilöitä turvallisesti kohteisiin, joihin ei muuten päästäisi. Useimmiten kyse on esimerkiksi korkealla sijaitsevasta remontti- tai rakennuskohteesta, maalaustöistä, huolto-, korjaus- ja asennustöistä, puuston siistimisestä tai muista moninaisista töistä. Henkilönostimen avulla työ voidaan suorittaa vakaasti ja turvallisesti. Kaikki kauttamme vuokrattavat henkilönostimet on tarkastettu ja huollettu työturvallisuuden varmistamiseksi.

Ota yhteyttä ja varaa nosturi ajoissa

Vaikka meillä onkin hyvä valikoima henkilönostimia, kannattaa nosturi kuitenkin varata ajoissa. Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä ja kysy vaihtoehtoja, niin voit varata tarvitsemasi henkilönostimen vaikka saman tien.

henkilönostin

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Oletko yksityishenkilönä teettämässä kodin tai vapaa-ajan asunnon remontti- tai kunnossapitotöitä? Tällöin voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä! Tarkemmat tiedot vähennyksen suuruudesta ja muista yksityiskohdista löydät Verohallinnon sivuilta.

satalift